Arkiv

Arkiv

 

7.6.2015 - Årets festivalprogram

Åsmarkafestivalen nærmer seg med stormskritt og programmet er klart, se festivalsidene.

 

 

17.4.2015 - Bygdeutvalgsstyret for 2015

Bygdeutvalgssida er oppdatert med årets styre.

 

 

 

30.1.2015 - Åsmarkarennet

Lørdag 31. januar går Åsmarkarennet av stabelen med Åsmarka IL som arrangør. Se her for program og startliste.

 

 

 

25.1.2015 - Årsmøte

Bygdeutvalget minner om årsmøtet den 29. januar kl. 19.00 på klubbhuset. Årsmeldinga er klar og kan forhåndsstuderes ved å trykke her.

 

 

 

13.1.2015 - Oppstart av sjakklubb

Mandag 12. januar starta Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb opp med 17 sjakkspillende barn til stede. Sjakklubben har en liten sak om det på hjemmesida si.

 

 

 

9.1.2015 - Jentekveld på trappene

Åsmarka bygdekvinnelag inviterer til sin årlige jentekveld onsdag 4. februar. Informasjon finnes her.

 

 

 

9.1.2015 - Leiligheter under oppføring

Det er starta arbeid med å føre opp to nye leiligheter i Åsmarka sentrum. Interesserte kan ta en titt på informasjonen, kartet og tegning 1 og 2. Leilighetene antas ferdige midt i juni.

 

 

 

29.12.2014 - Årsmøte

Den 29. januar kl. 19.00 avholdes årsmøtet til Åsmarka bygdeutvalg. Stedet er som alltid klubbhuset.

 

 

 

27.11.2014 - Sjakklubb startes i Åsmarka

Den 12. januar kl. 18.00 starter Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb opp på Åsen skole. Mer informasjon kan finnes på klubbens side.

Bygdeutvalget benytter anledninga til å minne om at det er mulig for alle bygdas lag og foreninger å få ei underside under foreningssida.

 

 

 

26.11.2014 - Julegrantenning

Årets julegrantenning er like rundt hjørnet. Bygdeutvalget har lagd et informasjonsskriv i den forbindelse. Vel møtt kommende søndag!

 

 

 

26.11.2014 - Sak om gang- og sykkelstier

Ringsaker Blad bringer en sak om gang- og sykkelstier i blant annet Åsmarka.

 

 

 

15.11.2014 - Representantskapsmøtedato fastsatt

Representantskapsmøtet til bygdeutvalget avholdes 11. desember. De som har saker de ønsker skal tas opp i møtet, kan spille inn disse til ett av representantskapets medlemmer. Kasserer Elin Skjeldsvold har oversikt over hvem som sitter i representantskapet.

 

 

 

23.10.2014 - Julegrantenning

Om en måneds tid er det allerede advent. Åsmarkingene åpner adventstida på sitt sedvanlige vis med julegrantenning på Åsheim den 30. november. Klokkeslett kommer når det nærmer seg.

 

 

 

23.10.2014 - På utkikk etter bolig i Åsmarka?

Er du på utkikk etter en bolig i Åsmarka, kan du lete etter det her. Vær oppmerksom på at det også kommer opp boliger langs Åsmarkvegen som ikke ligger i Åsmarka.

Ringsaker Almenning planlegger for øvrig et nytt boligfelt i nærheten av sentrum.

 

 

 

1.9.2014 - Konsert i Åsmarka kirke

31. oktober er det konsert i Åsmarka kirke. Det er ingen ringere enn Guren Hagen som spiller. Mer info finnes her.

 

 

 

6.8.2014 - Åsmarkafestivalen i Ringsaker Blad

Ringsaker Blad besøkte Åsmarkafestivalen og omtalte den over ei helside den 17. juni. Vi har nå en faksimile tilgjengelig her.

 

 

 

18.6.2014 - Åsmarkafestivalen vel overstått

Åsmarkingene kunne lørdag nyte en festivaldag med strålende solskinn og behagelig temperatur. Volleyballturneringa ble avholdt med Larsåsvegen som vinner. Gratulerer!

Videre forløp dagen med gamle kjente aktiviteter, samt noen nye. Et bildegalleri fra dagen blir å finne her ei tid framover.

Det ble også delt ut premier til blant annet vinnerne av bruskasseklatringa, beste sjakkspiller under sjakksimultanen og naturligvis til Årets Åsmarking, Petter Hagen.

Ringsaker Blad på nett har mer om Petter Hagen.

 

 

 

3.6.2014 - Terrengløp

Skigruppa i Åsmarka IL arrangerer terrengløp fire onsdager før ferien og fire onsdager etter. Første løp ble avholdt onsdag 28. mai. Etter ferien starter det opp igjen den 20. august.

Det er fire ulike distanser, fra 300 m til 5 km. Det er bare å møte opp langs vegen opp til høydebassenget.

20 kr for barn og 30 for voksne.

 

 

 

21.5.2014 - Program for Åsmarkafestivalen

Programmet for Åsmarkafestivalen er nå lagt ut på sida for festivalen. Programmet er ikke helt ferdig, så mindre justeringer og tillegg kan komme den nærmeste tida.

 

Bygdeutvalget mangler en dommer til volleyballturneringa. Om du kan påta deg oppgava, kan du sende e-post til bygdeutvalget@aasmarka.com.

 

Det er fortsatt tid til å nominere den kandidaten DU mener er den beste til å bli Årets Åsmarking 2014. Se kriteriene på sida Årets Åsmarking. Nominasjonsfrist er 1. juni 2014.

 

 

 

18.5.2014 - 17. mai vel gjennomført

17. mai anno 2014 ble gjennomført på tradisjonelt vis med gudstjeneste, kransnedleggelse, tog og underholdning og aktiviterer ved skolen. Grunnlovsjubileet ble tilgodesett med fint vær og behagelig temperatur.

Takk til 17. mai-komiteen for et vel gjennomført arrangement!

 

 

 

 

30.4.2014 - www.aasmarka.com i ny drakt

Åsmarka bygdeutvalgs hjemmeside har gjennomgått et hamskifte og ser fra i dag av ut som dette. Kunnskapen om hvordan den gamle sida skulle oppdateres og vedlikeholdes gikk etter hvert i glømmeboka og det var derfor på tide med noe nytt.

 

I tillegg til et nytt desgin, ønsker vi mer innhold på sidene våre. Målet er at all lokal informasjon som kan være av interesse for bygdas innbyggere og eventuelle tilflyttere skal finnes på www.aasmarka.com. Vi skal vise fram den fine bygda vår!

 

De ulike temaene for sida finner du i menyene øverst på sida. Åsheim er invitert inn til å administrere sin egen del av sida. Henvendelser om dette rettes direkte til dem.

 

I en periode framover vil sida gradvis fylles med innhold. Vi beklager at det fram til det vil være noen tomme områder her og der!

 

Vi i Åsmarka bygdeutvalg håper dere liker den nye sida og tar gjerne mot tilbakemeldinger!

 

Håkon Haugsrud, webansvarlig

 

Copyright © All Rights Reserved