Sjakklubb

 

Oppslagstavla

Her finner du aktuelle saker for Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb.

Informasjon og terminlister for kursa 2017 legges ut her:

Sjakkskolen 1, Sjakkskolen 2 og Sjakkskolen 3.

 

 

 

2.7.2017 - Sparebanken Østlandet deler ut midler

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb er tildelt 2000 kr fra Sparebank 1 Østlandet. Vi takker så mye for midlene!

 

 

25.1.2017 - Eidsiva Energi og Moelven Industrier sponser sjakk

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb er så heldige å få videreføre sponsoravtalene med Eidsiva Energi AS og Moelven Industrier ASA. Avtalene er inngått med henholdsvis to og ett års varighet.

Sjakklubben setter stor pris på å ha to lokale støttespillere i ryggen!

 

 

5.1.2017 - Terminliste turneringer våren 2017

Dette skjer framover:

- Greveløkka BGP/UGP 14. januar 2017, Greveløkka SK

- KM for skolelag og treningssamling, Kongsvinger SKU, 11.-12.3.17

 

 

13.12.2016 - Sjakkåret fullført, vel møtt til et nytt!

Klubbens medlemmer møttes til juleavslutning i går. De to gruppene har fullført henholdsvis Sjakkskolen 1 og Sjakkskolen 2. Nå venter juleferien før vi starter på igjen den 9. januar med Sjakkskolen 1, 2 og 3. Informasjon og terminlister for 2017 er lagt ut over.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer ei god jul, og vel møtt til et nytt sjakkår! Vi minner om at vi starter opp et nytt nybegynnerkurs på nyåret, og at det er mulig for 5. klassinger og eldre barn/ungdom å ta et intensivkurs for å gå inn i Sjakkskolen 2.

 

 

28.11.2016 - Sjakkhelg gjennomført

Lørdag 26. november var NTG-elev Kimia Moradi og Magnus Carlsens første trener, stormester Torbjørn Ringdal Hansen, på besøk hos oss og gjennomførte ei vellykka treningssamling. Pressen kjente si besøkelsestid, og vi fikk både Ringsaker Blad og NRK Radio på besøk.

 

Søndag 27. november gikk Åsmarka BGP/UGP av stabelen. Bilder finnes her: (1 og 2).

 

 

 

Eldre, utvalgte saker

 

10.5.2016 - Åsmarka BUS med i reklamefilm

Eidsiva Energi AS' reklamefilm med barna i Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb i hovedrollene er nå klar og kan ses på Youtube.

 

 

2.5.2016 - Eidsiva bruker Åsmarka BUS i reklamekampanje

Sjakklubbens offisielle samarbeidspartner, Eidsiva Energi AS, har valgt å bruker Åsmarka Barne- og Ungdomssjakklub i forbindelse med reklamekampanjen "Alt henger sammen". Videosnutten er ikke ferdig ennå, men bildet er det.

 

 

30.11.2015 - Invitasjoner til nye sjakkurs

Mandag 11. januar starter vi opp med sjakkurs for nye medlemmer. Nybegynnerkurset starter kl. 18.00, mens de viderekomne (Sjakkskolen 2) starter kl. 19.00 denne dagen (18.30 ellers). Vi avholder også et intensivkurs for de som går i 5. klasse og oppover helga 16./17. januar. De som fullfører dette får tilbud om å bli med i den viderekomne gruppa fra og med 18. januar. Mer informasjon finnes i linkene: nybegynnerkurs, intensivkurs.

 

 

13.1.2015 - Oppstart av Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb

Mandag 12. januar 2015 er en historisk dag for Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb. 17 ivrige barn møtte opp til klubbens første sjakkveld noen sinne. Vi feira begivenheten med kake og litt annet å bite i. Pressen kjente si besøkelsestid: både GD og Ringsaker Blad møtte opp.

 

Vi har alt 11 innmeldinger i klubben. På generelt grunnlag anbefaler vi innmelding i januar, og håper enda flere har lyst til å være med å spille og lære sjakk!

 

 

9.1.2015 - Forhåndsomtale i GD

Vi har fått fin forhåndsomtale av klubboppstarten i gårsdagens GD.

 

 

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb

 

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb ble stifta 23. november 2014 og starta opp med sjakkvelder 12. januar 2015.

Klubben er et sjakktilbud for Nordre Ringsaker og er tilslutta Hedmark Sjakkrets Ungdom og Ungdommens Sjakkforbund. Vi møtes på Åsen skole hver mandag kl. 18.00-19.00 i periodene januar-april og oktober-desember.

 

Vi tar i mot alle barn og unge som vil lære sjakk. Aldersmessig er klubben åpen for alle inntil 26 år, men vi anbefaler at medlemmene minst går i andreklasse når de begynner, alternativt at de kan litt fra før om de er yngre. Innmelding anbefales å skje i januar, da nybegynnerkurset startes denne måneden

 

Vedtektene våre finnes her.

Ta kontakt med Håkon om du lurer på noe.

 

 

 

Støtt sjakklubben

med grasrotandelen din

 

 

 

Følg oss på Facebook

Offisiell samarbeidspartner

Copyright © All Rights Reserved