Foreninger

 

Åsmarkas lag og foreninger

Finner du ikke kontaktinformasjonen du trenger? Ta kontakt med den webansvarlige i bygdeutvalget, så hjelper vi deg!

 

 

 

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb

Åsmarka barne- og ungdomssjakklubb er en sjakklubb for barn og unge i Nordre Ringsaker. Sjakklubben er tilslutta Hedmark Sjakkrets Ungdom og Ungdommens Sjakkforbund. Vi har klubbkveld hver mandag fra kl. 18.00 på Åsen skole (januar-april og oktober-desember).

 

Kontaktperson

Håkon Haugsrud

Tlf: 41 40 75 48

E-post: haakonhaugsrud@hotmail.com

 

 

Åsmarka bygdekvinnelag

Åsmarka Bygdekvinnelag er et lokallag i Hedmark og Norges Bygdekvinnelag. ÅBK har ulike møter og samlinger gjennom hele året. Vi er opptatt av å ha et tilbud som medlemmene våre ønsker. Møtene våre har vi på Åsheim eller ute på ulike utflukter.

Vi ønsker gjerne deg som medlem!

 

Bygdekvinnelaget er en pådriver for levende bygder. Vi er opptatt av sosiale tiltak i bygdene, og er forkjemper for kvinners økonomiske og sosiale rettigheter. Bygdekvinnelagets visjon, en moderne møteplass, bidrar til positivitet i bygdene våre. Lokal mat og mattradisjoner er en del av kjernekompetansen i Norges Bygdekvinnelag. Over 60 år som organisasjon med hjerte for matkultur og råvarer har satt spor. I dag er Bygdekvinnelagene rundt om i landet blant bygdenes og landets viktigste formidlere og bevarere av norske mattradisjoner og sunn matglede.

 

Bygdekvinnelaget har 14 000 medlemmer i over 500 lokallag og

18 fylkeslag.

 

Kontaktperson

Kjerstin G. Lundgård

Tlf: 95 79 97 16

E-post: kjerstingl@gmail.com

 

Helselaget Fagernes og Åsen

 

 

Møteplassen

 

 

 

Næra knøtte- og barnekor

 

 

 

RASK 4H

 

 

 

Skogstjerna

 

 

 

Åsheim skytterlag

 

 

 

Åsmarka idrettslag

 

 

 

Åsmarka menighetsråd

 

 

 

 

Lag og foreninger

 

Åsmarka har et aktiv foreningsliv for både store og små. Om du vil bedrive fysisk aktivetet, være sosial eller har lyst til å gjøre noe helt annet på fritida, har Åsmarka noe som passer for deg.

 

Om du allikevel ikke finner akkurat det du vil gjøre, oppfordrer vi deg til å starte ny forening i bygda. Eller kanskje til og med prøve noe nytt?